Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Instellingen |
UA-84679295-52

ft_club_logo

De totaaloplossing voor de startende ondernemer en club-in-club toepassingen

Functional training is meer dan een trend en een op zichzelf staande discipline. Experts zijn unaniem van mening dat Functional Training dé kans voor de toekomst van de fitnessbranche is. Zie jij dat ook zo? Profiteer dan van de kans om hiermee als fitnessondernemer te starten of dit concept in je bestaande fitnessclub op te nemen.

 

Binnen 3 maanden je eigen Functional Training Club!

Als startende ondernemer komen er veel vragen en uitdagingen op je af voordat je met je club kunt beginnen.

  • Hoe vind ik een geschikte locatie?
  • Wie helpt mij bij de bedrijfsplanning?
  • Hoeveel geld moet ik lenen?
  • Wat is een goed prijsbeleid?
  • Hoe kom ik aan een goede fitnessinrichting?

Op al deze vragen is het antwoord: FT-Club van Greinwalder & Partner. Ontwikkeld in samenwerking met de experts van Perform Better.

Kom naar de Open Huis dagen en reserveer nu je regio! 

White paper en Open Huis

Als startende ondernemer ondersteunt FT-CLUB je met een white paper én praktijktraining op gebied van sales. We maken de verschillende belangrijke fases in de verkoop inzichtelijk, met daarbij de benodigde tips & tricks.

Of laat je nog meer inspireren en bezoek de FT flagship club in München op dinsdagwoensdag 10-11 september!

 

*De toestemming kan te allen tijde worden ingetrokken. Stuur een bericht aan info@greinwalder.com. Meer informatie is te vinden in ons privacybeleid.

 

ft_club_facility_design

Facility Design

Uitgaande van de bestaande situatie krijgt de ruimteplanning van je FTClub gaandeweg vorm. Een op maat gemaakte 3D-visualisatie maakt de uiteindelijke inrichting concreet. Aan de hand van het inrichtingsvoorstel kun je je trainingsruimte optimaal indelen.

Bovendien kan je met de visualisatie al tijdens de voorverkoopfase reclame maken. Met de experts van Perform Better.

Wordt dit jouw club?

ft-club_3monate

Binnen 3 maanden je eigen FT-Club

Jij hebt een idee en Greinwalder & Partner ondersteunt je samen met Perform Better om hiervan een succes te maken. Cruciale factor is daarbij de integrale visie op jouw specifieke situatie, je markt en de concurrentie-situatie in de regio.

Samen zoeken we oplossingen om je wensen te realiseren. Je profiteert ook van het uitgebreide netwerk en de ervaringen die we in de praktijk hebben opgedaan.

ft-club-traject

ft_club_marke

Kwaliteitsmerk

Pofiteer van de combinatie van het beschermde kwaliteitsmerk FT-Club, de expertise van de marketingspecialisten van Greinwalder & Partner en de inhoudelijke kennis van Perform Better over functional training. Daarmee is het fundament voor succes gelegd. Het belangrijkste daarbij: je blijft volledig flexibel en vrij in je beslissingen.

Impressie

ft_club_leistungen

Minimale investering

Je aanvankelijke investeringskosten zijn minimaal en je bespaart veel tijd doordat je geen concept meer hoeft te ontwikkelen. Je kunt je meteen richten op het werven van klanten en geven van Small Group Personal Training.

Je plant alle trainingstijden efficiënt. Daarmee bespaar je tijdens de opstartfase veel kosten en kan je een gezond bedrijf ontwikkelen.

Meer informatie

 

 

 

Impressie

ft_club_studio1ft_club_studio2ft_club_studio3