Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Instellingen |
UA-84679295-52

 

FIBO arrangement

Van 4 tot 7 april vindt in Keulen Europa’s grootste fitnessbeurs plaats, de FIBO. Ontdek nieuwe fitnesstrends, netwerk met ondernemers uit de fitnessbranche en ontmoet de consultants van Greinwalder & Partner.

Programma: Vrijdag en zaterdag kunt u de FIBO bezoeken. Vanaf vrijdagmiddag 15.00 uur is check-in in het hotel mogelijk. U bent hartelijk welkom voor een hapje en een drankje op de stand van Greinwalder & Partner in hal 8/D40 en natuurlijk vieren we vrijdags onze standparty om 17.00 uur.

Hotel: Courtyard by Marriott Cologne, Dagobertstrasse 23, 50668 Keulen

Kosten: 165 euro per persoon op basis van een tweepersoonskamer inclusief ontbijt en 2 dagen toegangskaart voor de FIBO (excl. BTW en parking).
Na aanmelding ontvangt u een schriftelijke bevestiging.

Heeft u iets belangrijks te bespreken of wilt u gedetailleerde informatie over een van onze producten of diensten? Maak dan een afspraak met uw vaste adviseur zodat we voldoende tijd voor u kunnen inplannen

Eenpersoonskamers uitsluitend op aanvraag tegen meerprijs. U kunt uw deelname tot en met 19 maart kosteloos annuleren uitsluitend via mail aan: stella.schinnerl@greinwalder.com. Annuleringskosten daarna 100%.

Aanmelding uiterlijk 25 maart 
Wees er snel bij, want vol=vol!

aanmelding

Ik meld me aan voor het FIBO arrangement

 

*verplicht veld